Algemene voorwaarden vertalen


  • Specialistische vertalers
  • Alleen native speakers
  • Innovatieve vertaalsoftware
  • ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd
  • Meer dan 160 talen
Gratis proefvertaling
Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een reactie

Algemene voorwaarden goed vertalen

Van Algemene voorwaarden hangt veel af. Zowel juridisch als financieel. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de vertaalde Algemene voorwaarden. Bij Nimus zijn ze in handen van vertalers met veel ervaring met juridische teksten. Omdat fouten in de vertaling enorme gevolgen kunnen hebben, omdat je bij de vertaling rekening moet houden met grote en kleine juridische verschillen, die lokaal van betekenis kunnen zijn. Daar let een goede vertaler allemaal op.

 

Altijd up-to-date en actueel

Ook dat speelt een rol bij het vertalen van Algemene voorwaarden. Een verandering moet goed en snel doorgevoerd worden. In de brontaal én in doeltalen, voor buitenlandse gebruikers van Algemene voorwaarden, bij een levering of bij een overeenkomst. Goed om te weten: bij Nimus mag je rekenen op de professionaliteit en efficiency van een gecertificeerd vertaalbureau, met alle belangrijke ISO-keurmerken van keuringsinstantie Kiwa. Een veilig gevoel.

 

Wijzigingen zonder onnodige meerkosten

Verandert er een detail in de Algemene voorwaarden, om wat voor reden dan ook, dan heeft dat onherroepelijk gevolgen voor de vertaalde versies. Omdat we bij Nimus graag werken met innovatieve ’tools’ zoals een slim vertaalgeheugen, betaal je niet meer voor de ongewijzigde tekst. Alleen voor de nieuwe woorden of tekstsegmenten. Niet meer voor de teksten die we al eerder voor je vertaald hebben. Lees onze eigen Algemene voorwaarden

Alfa-college

“Nimus translations kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, korte lijnen en levert een prima eindproduct.”

Alfa-college referent vertaalbureau Nimus translations

 

Bekijk meer referenties