App vertalen


  • Specialistische vertalers
  • Alleen native speakers
  • Innovatieve vertaalsoftware
  • ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd
  • Meer dan 160 talen
Gratis proefvertaling
Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een reactie

Dé vertaalpartner voor internationale apps

Een app laten vertalen, software laten vertalen door een vertaler die weinig affiniteit heeft met de techniek achter de app? Dat vinden we bij Nimus ondenkbaar. Een app ontwikkelen en bouwen in je eigen taal is al moeilijk genoeg; alles moet werken, alles moet kloppen, dus ook de kant van de taal, de communicatie met de gebruiker van de app. De internationale doorbraak van een nieuwe app mag nooit gestuit worden door problemen met de vertaling. Daarom werken alleen toegewijde vertalers bij ons aan de vertaling van apps; ze zijn vertrouwd met techniek en met toepassingen die meer gebruiksgemak geven.

 

Waar mag je op rekenen, bij het vertalen van apps?

 

Vertalingen van alle apps

Wij vertalen alle soorten apps. Mobiele apps, bedrijfsapplicaties, mobiele websites, complexe software. Elke soort app heeft zijn eigen kracht, zijn eigen succesformule en zijn eigen aandachtspunten; dat geldt natuurlijk óók voor een app in een nieuwe taal.

 

Specialistische appvertalers

Het vertalen van een internationale app is echt een specialisme. Bij Nimus translations is de app even in handen van pure specialisten met veel ervaring in het vertalen van software en applicaties. Onze vertalers hebben zowel ervaring met het vertalen van de user interface (UI) als met de user documentation (UA) van een softwareproduct.

 

Een cultureel aangepaste vertaling

Bij een goede internationale app komt meer kijken dan alleen een letterlijke vertaling van de teksten. De vakterm voor het zorgvuldige proces van het vertalen van software is ‘softwarelokalisatie’. Dat betekent in feite: geschikt maken voor van een app of softwarepakket voor een lokale markt, om ze ook daar succesvol te kunnen implementeren. Het is maar een voorbeeld: soms kunnen woorden of zinnen in een andere taal een negatieve of ongepaste connotatie hebben. Een goede vertaler vermijdt die valkuilen en komt zelf met een werkend, aanvaardbaar alternatief. De app wordt er niet minder om, hooguit beter!

 

Innovatieve oplossingen

Het programmeren van applicaties is niet de kerntaak van Nimus translations; dat laten we graag aan de bouwe van de app over! Maar we hebben wel verstand van een ander soort techniek, die je bij het vertalen enorm behulpzaam kan zijn: de bestandtypen die je vanuit je software kunt exporteren en die wij kunnen gebruiken om te vertalen. Wij kunnen in principe met alle gangbare bestandsformaten overweg. Het voorkomt fouten, het bespaart onnodige kosten en het levert een beter resultaat op. Aan de vertaling hoeft het dus niet te liggen!

Embrace SBS

“De vertalingen zijn van goede kwaliteit.”

 

 

Bekijk meer referenties

Contact opnemen

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op! Stuur een mail naar sales@nimus.nl of bel 06-11496275.

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten.  Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!