Arabisch vertaalbureau


  • Specialistische vertalers
  • Alleen native speakers
  • Innovatieve vertaalsoftware
  • ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd
  • Meer dan 160 talen
Gratis proefvertaling
Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een reactie

Jouw Arabische vertaalopdracht in goede handen

Arabisch is een zogenaamde macrotaal – een taal met veel verschillende varianten, die toch zoveel op elkaar lijken dat ze bij dezelfde taalgroep behoren. Dit is een interessant feit, maar wat betekent dit voor jou?

Wanneer je met je bedrijf actief wilt worden in een Arabisch sprekend land, moet je daarom in gedachten houden dat niet alle Arabische mensen dezelfde taal spreken. Om jouw doelgroep te bereiken moet de juiste taalvariant kiezen – die niet perse afhankelijk is van het land, maar soms ook kan verschillen binnen een regio. Bij Nimus translations kunnen we je verder helpen: laat ons weten welke markt je wilt bereiken en wie je doelgroep is en wij zullen een geschikte vertaler voor je selecteren.

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

Onze Arabische vertalers zijn native speakers

De meest geschikte vertaler voor jouw teksten kent niet alleen de regionale taal van jouw doelmarkt – hij ademt de taal. Dit betekent dat we bij Nimus translations alleen vertalers inzetten die wonen in het land of de regio van jouw vertaling en die zich dagelijks bezighouden met de lokale taalontwikkelingen en voorkeuren. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de tekst niet alleen perfect vertaald wordt, maar ook echt je doelgroep aanspreekt.

 

Vertalers met ruime ervaring

In welke branche ben je werkzaam? En waar gaat de inhoud van de tekst over? Ook deze vragen spelen een belangrijke rol in de keuze voor een vertaler. Nimus translations doet er alles aan om een perfecte vertaling te leveren – en dat gaat verder dan alleen het inzetten van een native speaker. Om de technische terminologie van jouw branche perfect te vertalen in het Arabisch, en daarbij ook nog eens de juiste tone of voice te gebruiken, moet de vertaler bekend zijn met het vakgebied. Daarom zetten we alleen vertalers in die, afhankelijk van hun achtergrond, zijn gespecialiseerd in 1 of 2 specifieke vakgebieden.

 

ISO gecertificeerd vertaalbureau

Bij Nimus translations is kwaliteit het begin en eind van alles. Om de standaard hoge kwaliteit van onze vertalingen te garanderen, zijn we ISO-gecertificeerd na een onafhankelijk onderzoek en inspectie door het certificatiebureau Kiwa. Gestandaardiseerde kwaliteitscontroles en een vaststaand vertaalproces behoren tot de strikte vereisten voor een dergelijk certificaat. Dit betekent onder andere dat onze vertalingen altijd worden proefgelezen door een tweede native speaker. Ook hebben we een stapsgewijze werkwijze voor het maken van een vertaling, waardoor het proces efficiënt verloopt. En dit efficiënte proces heeft een gunstige invloed op onze prijsstelling.

 

Innovatieve oplossingen voor onze klanten

Heb je al nagedacht over de beste manier om je teksten aan ons te sturen? Zo niet, dan helpen we je graag bij het vinden van de beste oplossing. Je kunt ons de teksten natuurlijk opsturen per mail, hoewel deze optie niet voor alle teksten de beste is. Als je bijvoorbeeld een website of softwareapplicatie wilt laten vertalen naar het Arabisch, is het direct exporteren (en naderhand weer importeren) van de bestanden uit je contentmanagementsysteem (CMS) een meer simpele en effectievere oplossing. Kortom, wij kunnen je altijd verder helpen met vragen over de technische aspecten van het vertaalproces.

Embrace SBS

“De vertalingen zijn van goede kwaliteit.”

 

 

Bekijk meer referenties