Aziatische talen


  • Uitsluitend native speakers
  • Specialistische vertalers
  • Innovatieve technologie
  • Offerte op maat
  • Kwaliteitsstandaarden: ISO 9001 en 17100
Neem direct contact op
Gratis proefvertaling

Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een offerte

Aziatische vertaalprofessionals voor jouw teksten

De Aziatische wereld spreekt op verschillende manieren tot de verbeelding. Vooral het grote aantal talen en culturen in Azië, is natuurlijk erg interessant voor een vertaalbureau. En ook voor jou, als je van plan bent om daar zaken te doen.

Hoewel alleen Chinees beschouwd kan worden als een echte wereldtaal, valt het belang van talen als het Japans en Koreaans niet te onderschatten.

Omdat Aziatische talen in het algemeen nogal moeilijk zijn om te leren, nemen wij liever geen enkel risico. Om jouw persoonlijke doelgroep te kunnen bereiken met perfecte teksten, zetten we alleen native speakers in de doeltaal van jouw opdracht in. En om er zeker van te zijn dat er rekening gehouden wordt met lokale voorkeuren en taalontwikkelingen, werken we alleen met vertalers die ook daadwerkelijk wonen in het land van de doeltaal van de vertaalopdracht.

Met de creatieve inbreng van onze marketingvertalers is jouw website, app of folder net zo aantrekkelijk voor je Aziatische doelgroep als de originele teksten zijn voor je Nederlandse doelgroep. Maak je geen zorgen: onze vertalers weten precies wanneer creativiteit geboden is en wanneer niet. Onze specialisten zorgen ook voor accurate en gedetailleerde vertalingen van je contracten, bedrijfsdocumentatie en andere belangrijke documenten.

Heb je een vertaling nodig naar een Aziatische taal? Dan ben je bij Nimus translations aan het goede adres! Onze specialistische native speakers zullen met plezier aan je vertaalopdracht werken.

Ricardo van der Putten

E-Business Coördinator

“Binnen een zeer korte tijd de teksten voor de website vertaald!”

 

Logo Fletcher Hotels

 

Bekijk meer referenties