Bedrijfssoftware vertalen


  • Specialistische vertalers
  • Alleen native speakers
  • Innovatieve vertaalsoftware
  • ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd
  • Meer dan 160 talen
Gratis proefvertaling
Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een reactie

Professionele software, professioneel vertaald

De markt voor bedrijfssoftware is enorm. Voor elk bedrijfsproces zijn er vele afzonderlijke systemen. CRM-software, HRM-software, software voor projectmanagement, voor de financiële administratie en voor de marketing; het gaat maar door. Welke software je ook aanbiedt, de vertaling is vaak een complex proces. Nimus translations is gespecialiseerd in bedrijfssoftware vertalen. Wij zorgen ervoor dat de software van onze klanten op een efficiënte, vakkundige en goedkope manier over de hele wereld wordt uitgerold.

 

Specialistische vertalers, thuis in bedrijfssoftware lingo

Software vertalen is een speciale vertaaldiscipline. Het vergt een bepaalde soort kennis en expertise, van taal maar ook van software. De softwarevertalers van Nimus translations hebben deze kennis en vaardigheden in overvloed. Onze professionals vertalen jouw bedrijfssoftware correct en passend bij het product. Overigens kunnen ze uitstekend omgaan met eventuele obstakels, zoals lengterestricties.

Er bestaat echter natuurlijk voor elke industrie of branche bedrijfssoftware. De bedrijfssoftware die voor de bouw wordt gebruikt vergt een andere aanpak dan de software die ontwikkeld is voor logistiek en distributie. Daarom bieden we bij Nimus translations een op maat gemaakte dienstverlening. We leren de unieke uitdagingen van jouw product eerst goed kennen, voor we naar de juiste vertalers op zoek gaan. Met ons uitgebreide netwerk van freelancers kunnen we bijna elke branche of specialisatie aan.

 

Tijd en geld besparen tijdens een software vertaling

De tijd van het knippen en plakken van strings uit je software is echt voorbij. Dit is niet alleen zonde van de tijd maar ook erg foutgevoelig. Er zijn inmiddels tal van opties om op een slimme manier alle te vertalen tekst uit je software te halen en na vertaling weer terug te plaatsen. Bij Nimus translations bieden we ook ondersteuning tijdens dit proces. We kunnen advies geven over de beste aanpak, en staan in elk stadium van het proces voor je klaar. Uit ervaring weten we bij Nimus translations dat het verstandig is om bij het programmeren rekening te houden met de vertaling. Wil je meer weten? Check dan onze algemene informatie over software vertalingen.

 

Bedrijfssoftware die altijd up-to-date is

Software moet je blijven vernieuwen. Je bent altijd aan het ontwikkelen, en komt regelmatig met een nieuwe update. Bij elke release wil je graag dat de aanpassingen in elke taal beschikbaar zijn voor je gebruikers. In het bedrijfsleven mag niemand natuurlijk achterlopen.

Bij Nimus translations weten we dit maar al te goed. Door strak te plannen kunnen we in een korte string freeze alle teksten updaten. Hierdoor kan jij snel verder met de volgende release. Bovendien maken we gebruik van handige vertaalsoftware, waarbij we alles bewaren in vertaalgeheugens. Hierdoor hoeven we niet steeds dezelfde teksten opnieuw te vertalen. Kortom, met Nimus translations bespaar je jezelf kopzorgen, tijd en kosten.

Embrace SBS

“De vertalingen zijn van goede kwaliteit.”

 

 

Bekijk meer referenties