Blogs laten vertalen


  • Specialistische vertalers
  • Alleen native speakers
  • Innovatieve vertaalsoftware
  • ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd
  • Meer dan 160 talen
Gratis proefvertaling
Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een reactie

Dé vertaalpartner voor creatieve blogs

Het ideaalbeeld van een internationale website: een levendige online omgeving, vol met mooie en nieuwe content, waar bezoekers meteen kunnen vinden wat ze zoeken en natuurlijk jouw product of diensten afnemen. Het publiceren van relevante, aantrekkelijke blogs is een onderdeel van die ideale website. Het bevordert de verkoop; het draagt bij aan een beter imago voor je merk of je service. Het helpt je óók nog eens om gevonden te worden, dankzij zoektermen en dankzij levendige, steeds aangevulde content. En dat is weer iets wat een zoekmachine als Google kan waarderen.

Nimus translations kan een bescheiden, maar onmisbare bijdrage leveren aan jouw ideale internationale website. Wij zorgen ervoor dat door de vertaling van je blogs de website levendig en vindbaar blijft in alle talen. Door het inzetten van creatieve vertalers – eigenlijk ook een beetje schrijvers, zie transcreatie – die rekening houden met SEO, leveren wij graag onze bijdrage aan het aantrekken van een internationaal publiek voor jouw website. Precies het soort publiek wat je zocht, want ze raakten geïnteresseerd mede dankzij een perfect vertaalde blog.

 

Wat mag je van Nimus verwachten, als blogger?

 

Creatief en deskundig je blog laten vertalen

Een blog vertalen is net zoals een blog schrijven een creatief proces. Onze creatieve blogvertalers zorgen ervoor dat de vertaalde blog dezelfde impact en dezelfde tone of voice heeft als de oorspronkelijke tekst. Bovendien kennen onze native speakers de plaatselijke gewoonten en gebruiken. Welk soort humor wordt gewaardeerd? Moet het vooral formeel en zakelijk overkomen? Dat bepalen we samen met jou, want het is jouw blog en jouw persoonlijkheid die in de vertaling moet doorklinken! Kortom, Nimus translations staat voor uitstekend vertaalde blogs, geschikt voor een internationaal publiek.

 

Deskundige vertalers

Vertalen is een specialistisch beroep dat wordt uitgeoefend door hoogopgeleide professionals. Voor het vertalen van jouw blogartikel zit er bij Nimus dan ook een echte specialist klaar. De vertaler is zowel een native speaker als een professionele marketingvertaler. Het derde criterium voor de vertaler van jouw blogartikel is dat hij kennis heeft van het onderwerp van de tekst. Het zou ideaal zijn als jij en je vaste vertaler langere tijd kunnen samenwerken. Want een blogvertaler is ook een soort ghostwriter: hij of zij spreekt met jouw stem, keurig op de achtergrond.

 

SEO-vriendelijke blogs

Een blog vertalen naar een andere taal is de eerste stap. Een internationaal lezerspubliek vinden is een tweede. Meteen gevonden worden door een zoekmachine is hierbij een essentieel onderdeel. Nimus translations heeft daarom SEO-vertalers die de juiste zoekwoorden verwerken in de blogvertaling. Hierdoor krijg je niet alleen een blog in meerdere talen, maar ook veel meer kans op een breed, internationaal publiek.

 

Een snelle levering

Hoe langer een blog op de plank ligt, hoe minder kans je hebt op nieuwe lezers. Een blog mag nooit ‘oud nieuws’ worden, want dan is een andere blogger uit je eigen branche je misschien net voor! Nimus translations garandeert dan ook een snelle levering, heel belangrijk bij vertalingen van actuele blogs. Uiteraard hebben onze vertalers wel wát tijd nodig om een mooie, zorgvuldige, creatieve vertaling te maken. Dus laat ons vooral weten wanneer je de vertaalde blog uiterlijk wilt ontvangen. Dan informeren we je meteen over de mogelijkheden! Het goede nieuws: net als jij vinden wij bloggen altijd weer spannend. Maar dan leuk spannend!

Amsterdam Standard

“Nimus translations levert de vertalingen altijd volgens afspraak en door goed samen te werken behalen we mooie resultaten.”

 

 

Bekijk meer referenties