COVID-19 en Nimus translations: Wij gaan ‘gewoon’ door!

COVID-19 en Nimus translations: Wij gaan 'gewoon' door!


Het is niemand ontgaan: door COVID-19 pandemie gaan we een bijzondere periode door.

Ook bij Nimus translations zijn we ons ervan bewust dat dit een spannende en onzekere tijd is. De onheilspellende berichten vliegen je om de oren, de horeca en andere bedrijven moeten massaal sluiten, en kantoormedewerkers werken zoveel mogelijk thuis. Iedereen zal moeten schakelen. Het valt niet te ontkennen dat COVID-19 een impact heeft op het bedrijfsleven, maar dit betekent niet dat je plannen op stop moeten worden gezet.

Ook wij staan niet stil. Wij blijven voor je klaarstaan met onze persoonlijke en op maat gemaakte vertaaldiensten. Onze missie als vertaalbureau is om bedrijven bij te staan bij hun internationale ambities. We zijn misschien niet op kantoor, maar zelfs vanuit thuis kunnen we jouw bedrijf koppelen aan ons wereldwijde netwerk van vertalers. We zijn nog steed hero’s, maar we zijn tijdens deze periode helden op (lekkere warme) sokken.

Dus wil jij blijven groeien, ook in een tijd wanneer het lastig lijkt? Een professionele vertaling kan het verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan een webshop vertaling, een app vertaling, of een SEO vertaling om meer mensen naar jouw website te trekken.

Heb je vragen over hoe je in deze periode toch internationaal te werk kan gaan? Neem dan contact met ons op! Ook vanuit thuis zijn we beschikbaar voor advies via e-mail en telefoon. Alleen het kopje koffie kunnen we niet voor je verzorgen.

Contact opnemen

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op! Stuur een mail naar sales@nimus.nl of bel 050-5844030.

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten.  Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!