Creatieve teksten in een handomdraai

Denk jij niet creatief genoeg te zijn voor content marketing? Mis jij vaak de inspiratie voor een leuke online tekst? Dat gevoel kennen we.

Daarom hebben wij actie ondernomen om onze schrijfvaardigheden te verfijnen. Want een goede tekst schrijven, dat kan eigenlijk iedereen. Mits je de juiste tools hebt.

Die tools mochten wij ontvangen van Hans Schrijer van Tekstbureau Zeef. Hans deelde tijdens drie intensieve workshops met ons zijn ’tips en tricks’ om een effectieve online tekst te schrijven, van het gebruik van punctuatie tot handige SEO strategieën (Search Engine Optimization). Heel handig. En ook nog eens leuk.

Spotte jij bijvoorbeeld het gebruik van “en” aan het begin van de zin? Mag dat wel? En wanneer past spreektaal bij je website, en wanneer is het echt ‘faux pas’? Hé, doen we weer!

De grootste les die we geleerd hebben is dat een tekst leuk moet zijn om te schrijven. Hoe leuker het is om te schrijven, des te leuker is het om te lezen. Maar zoals met alles: “Veel vlieguren maken, dan worden je teksten steeds beter.” Deze cursus heeft onze creativiteit vergroot. Die we zeker gaan toepassen in de toekomstige vlieguren. 

 

Nimus translations creatieve tekstschrijver online

V.l.n.r.: Sanne (Nimus translations), Gisela (Nimus translations), Ruurd (Textralab), Stefan (Lautenbag Reclame), Ferdinand (Lautenbag Reclame), Dimitri (Lautenbag Reclame), Stefan (Nimus translations) en Hans (Tekstbureau Zeef).

 

Mogen we ook wat creativiteit toevoegen aan jouw verhaal voordat het de hele wereld over gaat? Laat het ons weten en vraag gelijk een offerte aan bij onze eigen Hero, Jelmer.

Contact opnemen

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op! Stuur een mail naar sales@nimus.nl of bel 050-5844030.

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten.  Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!