Deens vertaalbureau


  • Specialistische vertalers
  • Alleen native speakers
  • Innovatieve vertaalsoftware
  • ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd
  • Meer dan 160 talen
Gratis proefvertaling
Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een reactie

Het vertaalbureau voor Deense vertalingen

Denemarken is, net als andere Scandinavische landen, niet alleen interessant als vakantieland. Het land biedt ook bedrijven die niet in de toeristische sector werken veel mogelijkheden om uit te breiden en nieuwe doelgroepen aan te spreken. Heb je al plannen om een Deense doelgroep te benaderen? Wij willen je graag de benodigde vertalingen leveren. In Nimus translations heb je een uitstekende partner gevonden. Wij kunnen je ondersteunen bij communicatie met de Deense overheid, potentiële partners en met een geheel nieuwe doelgroep van bedrijven en consumenten uit Denemarken.

 

Wat bieden wij?

 

Uitsluitend native speakers

Bij Nimus translations hechten we veel waarde aan de moedertaal van de vertaler wanneer we een vertaalverzoek krijgen. Sterker nog, het is een van de belangrijkste criteria bij het selecteren van een vertaler. We zetten nooit een vertaler in met een moedertaal die niet overeenkomt met de doeltaal van jouw tekst. Deze vereiste is nodig omdat er veel taalkundige bijzonderheden en ontwikkelingen zijn in het Deens. Iemand die pas later in zijn leven Deens leert en die ook niet woont in het land, zal het moeilijk vinden om deze specifieke karakteristieken te herkennen en goed te vertalen. Door het native speaker principe te hanteren kun je zeker van zijn dat je teksten niet alleen goed vertaald worden, maar dat de vertaling ook aansluit op de regionale taal van je doelgroep.

 

Specialistische vertalers in jouw vakgebied

Een speciale eigenschap van de vertalers van Nimus translations is dat ze niet alleen kunnen bouwen op hun taalkundige vertaalcapaciteiten. Om jouw teksten tegen de hoogste standaarden te vertalen, moet een vertaler ook bekend zijn met het onderwerp van de tekst. Dit is de reden voor het feit dat al onze vertalers zich specialiseren in één of meerdere specifieke branches of vakgebieden. Daarom vertalen ze alleen in een vakgebied waarvan ze kennis hebben en waarin ze veel achtergrondkennis bezitten. Deze specialisatie van de vertaler in jouw vakgebied zorgt ervoor dat voor de branche specifieke termen accuraat vertaald worden: dit alles om te verzekeren dat jouw teksten een goede indruk maken op de Deens doelgroep.

 

Gecertificeerd door een onafhankelijke organisatie

Om te bewijzen dat we niet alleen praten over vertalingen van hoge kwaliteit, maar dit ook waarmaken, zijn we gecertificeerd conform de internationale ISO-normen ISO 9001 en ISO 17100. Dit betekent dat een externe auditeur ons vertaalbureau van dichtbij heeft bekeken om te bepalen of we een goed kwaliteitsmanagementsysteem hebben en een gestandaardiseerd vertaalproces. Als gecertificeerd vertaalbureau, kunnen we garanderen dat we onze klanten voorzien van vertalingen van een constant hoge kwaliteit.

 

Innovatieve technische oplossingen

De vertaalwereld wordt soms gezien als een beetje traditioneel. Doordat mensen een integraal onderdeel uitmaken van het vertaalproces, is dit tot op zekere hoogte waar. Maar wij van Nimus translations geloven erin dat het ook belangrijk is om ons proces waar mogelijk te optimaliseren door middel van technische oplossingen. Daarom maken we bijvoorbeeld gebruik van vertaalgeheugens. Met de ondersteuning van een vertaalgeheugen, zijn we altijd in staat om jouw teksten consistent te vertalen, rekening houdend met jouw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld in samenwerking met jou een terminologielijst opstellen, zodat we altijd de technische termen en productnamen van jouw voorkeur gebruiken. Dit klinkt misschien als een dure aangelegenheid. Maar dat is het niet. In tegendeel: doordat we niet steeds dezelfde passages opnieuw hoeven te vertalen, brengen we ze ook niet opnieuw in rekening – omdat we natuurlijk niet iets factureren dat we al eerder gedaan hebben.

GVB

“Triple A wat ons betreft”

 

 

Bekijk meer referenties