Document vertalen


  • Specialistische vertalers
  • Alleen native speakers
  • Innovatieve vertaalsoftware
  • ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd
  • Meer dan 160 talen
Gratis proefvertaling
Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een reactie

Dé vertaalpartner om je document goed te vertalen

Dagelijks vertalen wij diverse documenten voor onze klanten. Vertalingen in allerlei soorten en maten. Of het nu gaat om een goede handleiding of een (deel van een) website vertalen. Van een contract vertalen tot het vertalen van een commerciële folder. Elke nieuwe vertaalopdracht pakken wij met evenveel enthousiasme op. We weten hoe belangrijk de vertaalde tekst voor jou als opdrachtgever gaat zijn.

 

Vreemde talen of Nederlands Engels vertalen?

Populaire en gangbare talen waar wij veel vertalingen in verzorgen zijn vanuit het Nederlands of Engels naar het Engels, Duits, Frans, Spaans en de Scandinavische talen.

Maar ook vertalen in andere talen is voor ons geen probleem. Met ons wereldwijde netwerk van toegewijde vertalers verzorgen wij snel en vakkundig vertalingen naar ruim 160 talen. Ook specialistische vertalingen, in diverse vakgebieden. Nog geen concrete vertaling nodig, maar wel een strategisch advies van een native speaker over een taal, land en cultuur. Doen we natuurlijk ook graag!

 

Document consistent vertalen

Onze vertalers werken met innovatieve software die de consistentie van de vertaling alleen maar bevordert. Bevat het document specifieke terminologie? Dan is het vaak aan te bevelen dat wij een terminologielijst opstellen – een ‘vertaalgeheugen’ dat we dan gezamenlijk blijven fine tunen. Zodat in de vertaling steeds dezelfde termen worden gebruikt. Dat is niet alleen mooier, het bevordert ook het begrip bij de lezer.

Wij zijn een technisch vertaalbureau dat met veel bestandstypen uit de voeten kan. Van de gangbare office bestandstypen, tot xliff en Indesign bestandsformaten; voor Nimus translations geen probleem. Blijkt dat de vertaling niet meer past in de originele opmaak, dan zorgen onze dtp-partners voor de opmaak van een goed vertaald, verzorgd document.

 

Gecertificeerd vertaalbureau

Nimus translations is ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd door de officiële keuringsinstantie Kiwa. Wij voldoen dan ook aan alle normen die noodzakelijk zijn om een correcte, probleemloze vertaling te mogen verzorgen. Om een hoge, constante kwaliteit te garanderen, wordt het vertaalwerk van een specialistisch vertaler nog eens door een ervaren revisor gecontroleerd. De vertaling wordt door de revisor nauwkeurig gecontroleerd op consistentie, grammatica en het gebruik van de juiste terminologie. Want bij Nimus translations weten we: kleine fouten in een tekst kunnen grote gevolgen hebben. Al is het maar een minder professionele indruk maken op je eigen klanten in het buitenland!

Omnidots

“Vlotte, ongecompliceerde dienstverlening van goede kwaliteit.”

 

 

Bekijk meer referenties

Contact opnemen

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op! Stuur een mail naar sales@nimus.nl of bel 06-11496275.

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten.  Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!