Duits vertaalbureau


  • Specialistische vertalers
  • Alleen native speakers
  • Innovatieve vertaalsoftware
  • ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd
  • Meer dan 160 talen
Gratis proefvertaling
Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een reactie

Hét Duits vertaalbureau voor alle Duitse vertalingen

Ga je ondernemen in een Duitstalig land? Of heb je al een goed lopende vestiging in Duitsland? Ineens veel Duitse klanten? In alle gevallen is het slim om documentatie, website of marketingmateriaal in het Duits te hebben. Perfect Duits en geen onbeholpen Neder-Duits. Nimus translations helpt je op weg. Als ervaren Duits vertaalbureau hebben we inmiddels vele vertalingen naar het Duits gedaan. Juridische documentatie, webcontent, folders en brochures, softwareteksten. Nimus translations voelt zich comfortabel met alle soorten teksten.

In de regel lezen mensen graag teksten in hun eigen taal. Duitstaligen vormen hierop geen uitzondering. Sterker nog: juist Duitse consumenten hechten bovengemiddeld veel waarde aan kwalitatief hoogstaande teksten. Anders voelen ze zich niet serieus genomen en haken ze af. Spelfouten zien ze al heel snel als een teken van onprofessionaliteit en onbetrouwbaarheid. Daar gaat je goede naam, alleen door een middelmatige vertaling. Als professioneel Duits vertaalbureau zorgen we dat al jouw teksten voor de Duitse markt van hoge kwaliteit zijn. Een veilig gevoel: aan de vertaling Duits hoeft het niet te liggen!

Ferdinand Lautenbag

Lautenbag Reclame | BedruckteBueroklammern.de

“Door de vertaling van onze Duitse website door Nimus translations is onze organische positie in Google enorm verbeterd! Snelle en heldere communicatie. Kortom: een erg goeie ervaring!”

Lautenbag Reclame referent vertaalbureau Nimus translations

 

Bekijk meer referenties

Waar mogen ze op rekenen, in Duitsland?

 

Alleen Duitse vertalers

Native speakers is een begrip in de vertaalbranche. Niet zonder reden. Alleen echte moedertaalsprekers kunnen een tekst op het gewenste niveau naar het Duits vertalen. Zij kennen namelijk de finesses van de taal, de ontwikkelingen die de taal doormaakt, de lokale ‘smaak’ die misschien ook wel verandert in de loop der jaren. Native speakers kunnen eenvoudiger zorgen voor een natuurlijk lopende, dus goed leesbare vertaling. Voor vertalingen naar Duits zetten wij alleen al daarom uitsluitend Duitse native speakers in.

 

Duitstalige specialisten in elk vakgebied

Heb je een bedrijf in de medische wereld? Of juist in de maakindustrie? Nimus translations heeft voor elk vakgebied toegewijde, Duitstalige specialisten. Handleidingen, websites, software, algemene voorwaarden. Het is maar een kleine greep uit teksten die we voor jou vakkundig naar het Duits kunnen vertalen. Ook voor SEO-vertalingen van Duitstalige websites kun je uitstekend terecht bij Nimus translations.

 

Een gecertificeerd vertaalbureau Duits

Duitse consumenten hebben kwaliteit van producten en diensten hoog in het vaandel staan. En aangezien teksten en documentatie wezenlijk onderdeel zijn van het totaalpakket van een product moeten deze gewoonweg goed zijn om ook in Duitstalige landen een succes te worden. Zonder fouten, goed toegespitst op de belangen en voorkeuren van de Duitse lezer. Nimus translations biedt standaard een goede kwaliteit. Als gecertificeerd Duits vertaalbureau weten we precies wat we moeten doen om jouw vertaling op een hoog niveau te krijgen. Volledig geaccepteerd door Duitse lezers en Duitse bezoekers van websites.

 

Technische oplossingen voor meer kwaliteit

Als vertaalbureau hebben we kennis van talen en culturen over de hele wereld. Als innovatief vertaalbureau willen we meer voor onze klanten doen dan alleen vertalen. Als iets sneller, beter, consistenter, makkelijker of prijsbewuster kan, zullen we niet verzuimen dit direct voor onze klanten mogelijk te maken. We onderzoeken bijvoorbeeld graag de mogelijkheden om met een API een verbinding te leggen tussen de twee samenwerkende, interne systemen, dat van ons en dat van jullie. Waarbij geheimhouding en vertrouwelijkheid uiteraard altijd gewaarborgd is; dat is zo’n beetje les 1 voor de serieuze vertaler.

Gratis eBook voor online succes in Duitsland


 

Denk jij ook groter en wil je jouw goedlopende webshop of website ook in Duitsland lanceren. Download dan ons eBook vol nuttige tips speciaal ontwikkeld voor ondernemers en marketeers. Zodat jij je ambities ook in Duitsland kunt realiseren.

 

Download eBook

Contact opnemen

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op! Stuur een mail naar sales@nimus.nl of bel 06-11496275.

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten.  Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!