Fins vertaalbureau


  • Specialistische vertalers
  • Alleen native speakers
  • Innovatieve vertaalsoftware
  • ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd
  • Meer dan 160 talen
Gratis proefvertaling
Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een reactie

Het vertaalbureau voor alle vertalingen in het Fins

Finland is een belangrijke economische macht – en ook een land dat zich actief bezighoudt met het binnenhalen van investeringen vanuit het buitenland. Wanneer je deze informatie tot je door laat dringen, is het bijna logisch om de uitgebreide mogelijkheden van dit Scandinavische land te onderzoeken.

Of je nu al bezig bent met het onderzoeken van de economische situatie in Finland of al concrete plannen hebt om de Finse markt te betreden. In ieder geval, wanneer je vertalingen naar het Fins nodig hebt, ben je bij Nimus translations aan het juiste adres. Wij vertalen alle documenten die je nodig hebt om succesvol de Finse markt te betreden – en uiteraard ook je marketingteksten, website en juridische documentatie. En het mooiste? Wij zijn een vertaalbureau met internationale certificaten voor onze kwaliteitsstandaarden.

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

Onze vertalers zijn native speaker Fins

Net zoals mensen in vele andere landen, vinden Finnen de kwaliteit van producten en diensten erg belangrijk. Een kleine taalfout kan het ‘einde van (zaken)wereld’ betekenen, omdat je eigenlijk niet succesvol kan zijn in het buitenland zonder dat de mensen je vertrouwen. Bij Nimus translations hebben we strikte richtlijnen om je de best mogelijke start te geven in Finland: we zetten alleen native speakers in voor jouw opdracht, die ook in het land leven en bekend zijn met de taal, cultuur en recente ontwikkelingen. Daarbij laten we alle vertalingen proeflezen door een tweede gekwalificeerde vertaler. Dit is de enige manier waarop we kunnen garanderen dat je Finse doelgroep niet de vertaling ziet, maar gewoon een goede tekst in het Fins.

 

Vakkundige Finse vertalers

Alle vertalers bij Nimus translations zijn goed gekwalificeerd voor hun werk. Ze hebben allemaal een achtergrond (en uitgebreide kennis) in de branche waarvoor ze vertalen. Daarom kun je er altijd zeker van zijn dat je teksten vertaald worden door professionals die voor de branche specifieke termen kennen en bekend zijn met andere taalkundige fijngevoeligheden. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om altijd een geschikte vertaler te selecteren voor elk vakgebied.

 

Vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Heb je wel eens gehoord van de ISO 9001 en ISO 17100 normen? Of je ze kent of niet, deze normen zijn niet alleen erg belangrijk voor ons, maar ook voor jou. Als een ISO-gecertificeerd vertaalbureau, doen we er alles aan om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Ons kwaliteitsmanagementsysteem en ons gestandaardiseerd vertaalproces zorgen ervoor dat alles efficiënt verloopt – en dat is een voordeel die je voelt in de portemonnee.

 

Ondersteuning door technische oplossingen

Nimus translations biedt vertalingen door gekwalificeerde en vakkundige native speakers die werken volgens een standaard proces. Maar we doen meer: we werken constant aan nieuwe innovatieve oplossingen voor onze klanten. Een voorbeeld hiervan is dat we een API kunnen maken waardoor het exporteren en weer importeren van bestanden in een CMS makkelijker wordt. In een terminologielijst bewaren we jouw voorkeurstermen en productnamen en met behulp van een vertaalgeheugen gebruiken we passages die we al eerder vertaald hebben weer in toekomstige vertaalopdrachten. Hiermee bespaar je op den duur veel geld, vooral als er alleen een paar kleine wijzigingen in een juridisch document, bijvoorbeeld door nieuwe wetgeving, moeten worden doorgevoerd. Kortom, bij Nimus translations hoef je niet te betalen voor vertalingen waar wij ook niets meer aan hoeven te doen.

Nordique

“Onze samenwerking met Nimus translations kenmerkt zich door de korte lijnen, snelle communicatie en heldere afspraken. Erg prettig!”

 

 

Bekijk meer referenties