Hero Nimus op roadtrip naar Dubrovnik

Voor de vierde keer organiseert de European Language Industry Association (ELIA) de netwerkdagen voor leidinggevenden op 9 en 10 mei. Dit keer in het mooie Dubrovnik in Kroatië. Hero Nimus heeft zijn backpack gepakt en doorkruist Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Bosnië en Herzegovina en Kroatië om deel te nemen aan deze conferentie.

Op het moment van schrijven verblijf ik in een klein bergdorpje aan de rivier de Mur in Oostenrijk. Duits is hier de voertaal of eigenlijk het dialect Steiamoak. Dit gebied Stiermarken is een deelstaat van Oostenrijk. Of zoals de Oostenrijkers het zeggen: Steiermarken. Een lange bergwandeling is de ideale voorbereiding voor de conferentie die aankomende woensdagavond met een informele borrel zal starten in de Sunset Lounge. En mooie zonsondergangen daar staat Dubrovnik om bekend. De donderdag en vrijdag staan in het teken van groeistrategieën in de steeds internationaliserende wereld. Het managen van nieuwe technologieën zoals Artificial Intelligence en het samen met je klanten ontdekken van groeimarkten zoals Afrika, Azië en India.

Tussen de sessies door en na afloop van de conferentie zal ik mij onderdompelen in één van de mooiste steden van de wereld; Dubrovnik. Deze prachtige stad is ook het decor van de succesvolle serie de Game of Thrones.

We zien er naar uit om samen met collega vertaalbureaus de kansen voor de toekomst te bespreken. Nieuwe collega vertaalbureaus te ontmoeten en Nimus translations gereed te maken voor de next level.

Ga voor meer informatie over deze Europese conferentie: event.elia-association.org

 

Contact opnemen

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op! Stuur een mail naar sales@nimus.nl of bel 050-5844030.

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten.  Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!