Italiaans vertaalbureau


  • Specialistische vertalers
  • Alleen native speakers
  • Innovatieve vertaalsoftware
  • ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd
  • Meer dan 160 talen
Gratis proefvertaling
Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een reactie

Het vertaalbureau voor alle Italiaanse vertalingen

Voor veel mensen staat het Italiaans bekend als één van de ‘talen van de liefde’. Met deze aangenaam klinkende taal maak je niet alleen indruk in het buitenland – het biedt ook nog eens veel mogelijkheden om de Italiaanse doelgroep van je bedrijf te imponeren.

Heb je zakelijke ambities in Italië? Om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die Italië biedt voor jouw bedrijf, heb je zeker een goede vertaling nodig. Of het nu gaat om een website, handleiding of software: onze vertalingen ondersteunen je zakelijke ambities in Italië.

 

Wat kun je verwachten van Nimus translations?

 

Een basisvereiste: native speakers

Alle Italiaanse vertalers die voor Nimus translations werken, hebben een belangrijke eigenschap gemeen: Italiaans is hun moedertaal. Dit betekent dat alleen gekwalificeerde native speakers, die in Italië wonen en dagelijks in contact staan met de lokale cultuur, verantwoordelijk zijn voor de teksten voor je Italiaanse doelgroep. Hierdoor kunnen we garanderen dat we rekening houden met alle kleine taalkundige nuances, die wellicht over het hoofd zouden worden gezien door iemand die Italiaans als tweede of derde taal geleerd heeft.

 

Gespecialiseerde taalprofessionals

Wil je je Italiaanse publiek echt verleiden met je vertaalde teksten, dan komt er meer bij een vertaling kijken dan alleen taalkundige vaardigheden. Alleen als een vertaler bekend is met het onderwerp van de tekst, kan hij pas echt de juiste uitdrukkingen kiezen. Hiermee voorkom je niet alleen dat er misverstanden ontstaan door verkeerde keuzes, maar maak je vooral een goede indruk op je doelgroep. Daarom zijn de vertalers van Nimus translations allemaal gespecialiseerd in één of meerdere vakgebieden en zijn ze bekend met de specialistische termen en details van hun expertise.

 

Nimus – je gecertificeerde vertaalpartner

De kwaliteit van je producten en diensten is erg belangrijk wanneer je zakelijke plannen hebt in het buitenland – en daarbij is het ook heel belangrijk om alvast een goede indruk te maken voordat je daadwerkelijk gaat verkopen. Het design van de verpakking speelt een rol, maar ook de begeleidende aanprijzende teksten. Wanneer je je doelgroep niet meteen vanaf het begin overtuigt, mis je een kans om je potentiële gebruikers te imponeren. Spelfouten of verkeerde formuleren zijn natuurlijk uit den boze. Als ISO-gecertificeerd vertaalbureau, garanderen we vertalingen van een consistent hoge kwaliteit, zodat jij meteen een goede indruk maakt op je Italiaanse doelgroep.

 

 Je profiteert van technische oplossingen

Bij Nimus translations werken we met vertaalgeheugens, die we samen met jou steeds weer beter maken. In simpele taal betekent dit dat we speciaal voor jouw bedrijf een terminologielijst opstellen, die alle correcte technische termen en bedrijfsspecifieke kenmerken bevat. Nadat jij deze lijst gecontroleerd en goedgekeurd hebt, zullen bij alle toekomstige vertalingen de juiste termen gebruikt worden door de vertaler. Hierdoor garanderen we een consistent gebruik van de voorkeurstermen. Dit is echter niet het enige voordeel van een vertaalgeheugen: doordat onze vertalers gebruik kunnen maken van eerdere vertalingen en niets opnieuw hoeven te vertalen, zullen je vertaalopdrachten op de lange termijn goedkoper worden.  En als we niets hoeven aan te passen, brengen we dit natuurlijk ook niet rekening.

GVB

“Triple A wat ons betreft”

 

 

Bekijk meer referenties