Japans vertaalbureau


  • Specialistische vertalers
  • Alleen native speakers
  • Innovatieve vertaalsoftware
  • ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd
  • Meer dan 160 talen
Gratis proefvertaling
Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een reactie

Het vertaalbureau voor alle Japanse teksten

Ben je van plan om zakelijk actief te worden in Japan? Dan ben je hier op het goede adres. Of werk je al samen met een Japans bedrijf en wil je wat documenten voor hun laten vertalen? Het maakt ons niet uit wat de reden is voor je behoefte aan Japanse vertalingen: bij Nimus translations kunnen we je voorzien van vertalingen in tal van vakgebieden en in veel verschillende tekstsoorten. We luisteren graag naar jouw wensen en kijken dan naar de beste manier om je verder te helpen.

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

Onze Japanse vertalers zijn native speaker

Wanneer je echt je Japanse doelgroep wilt bereiken, heb je een vertaler nodig die native speaker Japans is. Het is in de Japanse B2B business erg belangrijk om je competenties te bewijzen. En ook voor de Japanse consument geldt: ze zullen niet onder de indruk zijn van halfbakken vertaalpogingen. Alleen met een perfect vertaalde tekst, die beantwoord aan de regionale cultuur en de Japanse smaak, kunnen je zakelijke dromen gerealiseerd worden in Japan. Dit is de reden dat we bij Nimus translations alleen native speakers inzetten die ook wonen in het land en dagelijks in contact staan met de Japanse taal.

 

Vakkundige vertaalprofessionals

Of je nu een marketingtekst of een handleiding door ons wilt laten vertalen: alleen een echte expert in de branche waarin je actief bent, kan de door jou zorgvuldig opgestelde documenten vertalen. Dit komt door de specifieke termen die veel branches gebruiken en een vertaler zonder kennis van dit vakgebied, kan deze niet altijd correct vertalen in het Japans. Met Nimus translations hoef je je geen zorgen te maken. Wij zetten nooit een vertaler in die geen kennis heeft van jouw sector. We hebben bijvoorbeeld medische vertalers, technische vertalers en marketingvertalers – die ook nog eens  gespecialiseerd zijn in een specifiek onderwerp.

 

Kwaliteit conform onze keurmerken

Om te bewijzen dat we ook daadwerkelijk ‘doen wat we zeggen’, is onze werkwijze bekrachtigd door een onafhankelijke organisatie: Nimus translations is ISO-gecertificeerd door de Nederlandse organisatie voor certificering Kiwa. We zijn de trotse bezitters van het ISO 9001-certificaat voor kwaliteitsmanagement en het ISO 17100-certificaat voor aanbieders van vertaaldiensten. Dit betekent dat we de eisen van de klant en de kwaliteit van onze vertalingen altijd voorop stellen!

 

Innovatieve oplossingen voor de perfecte vertaling

Bij Nimus translation staat techniek hoog in het vaandel. We gebruiken vertaalgeheugens met terminologielijsten, die ons in staat stellen om eerder vertaalde passages en jouw voorkeurstermen te onthouden. Om die dan weer in toekomstige vertalingen te gebruiken tegen gereduceerd tarief. We zetten onze technische expertise ook graag in om het vertaalproces zo simpel en efficiënt mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door API-oplossingen, het vertalen van vele soorten bestandstypen en het goed beveiligen van het uitwisselen van persoonlijke gegevens. Je kunt het zo gek niet bedenken: ons team staat altijd klaar om je te ondersteunen bij de technische aspecten van het vertaalproces.

Alfa-college

“Nimus translations kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, korte lijnen en levert een prima eindproduct.”

Alfa-college referent vertaalbureau Nimus translations

 

Bekijk meer referenties

Contact opnemen

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op! Stuur een mail naar sales@nimus.nl of bel 06-11496275.

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten.  Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!