Kom naar de Promotiedagen en ontmoet Nimus translations

Morgen en overmorgen, 5 en 6 november 2019, zijn wij aanwezig op de 33e editie van de Promotiedagen. MartiniPlaza is voor 2 dagen omgetoverd tot dé ontmoetingsplaats voor zakelijk Noord-Nederland. De meer dan 25.000 bezoekers en 600 bedrijven genieten deze dagen van een uitgebreid programma aan presentaties, workshops, colleges, netwerkborrels en debatten. De Promotiedagen zijn voor iedereen in Noord-Nederland die contacten willen leggen en onderhouden met andere bedrijven of gewoon om je naamsbekendheid te vergroten.

Ook Nimus translations is de komende twee dagen van 12.00 tot 22.00 aanwezig in MartiniPlaza. Op het nieuwe Exportplein kun je ons ontmoeten bij stand 6090. Heb je ambities om internationaal zaken te doen, kom dan naar het Exportplein om kennis op te doen, ervaringen te delen en nieuwe contacten te leggen. En het Exportplein ligt niet toevallig naast de twee Duitse pleinen. Duitsland biedt veel kansen voor Nederlandse ondernemers om zaken te doen.

 

Presentatie ‘Internationaal succesvol zijn is TOPsport’

Nimus translations draagt graag een steentje bij aan kennis over succesvol internationaal zakendoen. In onze presentatie ‘Internationaal succesvol zijn is TOPsport’ gaan Gisela Staal-Kooistra en Wytze Kooistra in op succesvol internationaal actief zijn, zowel in de topsport als in het bedrijfsleven. Zoeken naar gemeenschappelijke drijfveren tussen een ondernemer en topsporter is niet zo moeilijk. Benieuwd naar je kansen voor online succes in Duitsland? Of naar interessante verhalen over een internationale topsportcarrière in het volleybal? Kom dan op dinsdag 5 november om 17.00 uur naar de presentatie van Wytze en Gisela op het Exportplein. Vol is vol!

 

Onze Promotiedagen kortingsactie ‘De Vertaalpot’

Naast de presentatie is Nimus translations de gehele twee dagen aanwezig met een stand op het Exportplein. Benieuwd naar wat een vertaalbureau allemaal voor je kan betekenen in je internationale ambities? Kom vooral eens kennis maken en we vertellen je graag over wat vertalen allemaal inhoud en over hoe wij een vertaalopdracht aanpakken. Bovendien hebben we een speciale beursactie tijdens te Promotiedagen, waarbij je als bezoeker van onze stand kans maakt op een gratis vertaling ter waarde van € 250,- of een korting van 10% op je eerste vertaling. Deponeer je gegevens in onze ‘Vertaalpot’ en maak kans op een van deze speciale prijzen!

 

Ontmoet Nimus translations op de Promotiedagen

Heb je internationale ambities? Wil je weten hoe je online succesvol kunt worden in Duitsland? Of wil je gewoon meer informatie over ons vertaalbureau? Bestel nu gratis toegangskaarten voor de Promotiedagen en ontmoet ons bij stand 6090 op het Exportplein in MartiniPlaza of bij onze presentatie op dinsdag 5 november om 17.00!

Contact opnemen

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op! Stuur een mail naar sales@nimus.nl of bel 050-5844030.

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten.  Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!