Koreaans vertaalbureau


  • Specialistische vertalers
  • Alleen native speakers
  • Innovatieve vertaalsoftware
  • ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd
  • Meer dan 160 talen
Gratis proefvertaling
Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een reactie

Het vertaalbureau voor alle Koreaanse vertalingen

Heb je zakelijke ambities in Zuid-Korea? Om de miljoenen Koreaans sprekende mensen te bereiken, heb je een voortreffelijke vertaling nodig. Hoewel de taal grotendeels hetzelfde is overal in Zuid-Korea, zijn er altijd regionale dialecten en taalontwikkelingen waar je rekening mee moet houden bij een succesvolle start in de Zuid-Koreaanse markt.

Bij Nimus translations zorgen we voor de vertaling van jouw documenten, folders en webteksten naar het Koreaans. Zodat jij je volledig kunt concentreren op alles wat nog meer komt kijken bij zakendoen in Zuid-Korea.

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

Native speakers Koreaans

Het Koreaans wordt gezien als een taal die niet eenvoudig te leren is. En hoewel er uiteraard uitzonderingen zijn die de regel bevestigen, nemen we bij Nimus translations geen enkel risico met jouw teksten. Daarom zetten we alleen native speakers Koreaans in voor vertalingen naar het Koreaans. Dit heeft als voordeel dat onze vertalers niet alleen de taal perfect beheersen, maar ook kennis hebben van de regionale verschillen binnen Zuid-Korea. Hierdoor zijn ze in staat om de tekst voor jouw doelgroep te vertalen. Dit alles omdat een goede vertaling essentieel is voor succesvol zakendoen in Zuid-Korea.

 

Vertalers met vakkennis

Naast onze focus op de linguïstische kwaliteit van de vertaling, hechten we ook veel belang aan de inhoud van je teksten. Om er zeker van te zijn dat de Koreaanse lezer jouw boodschap ook echt begrijpt en zonder moeite kan interpreteren, is het ook belangrijk dat de vertaler bekend is met het onderwerp van de tekst. Wij verzekeren accurate vertalingen door het inzetten van gekwalificeerde en vakbekwame vertalers die achtergrondkennis hebben van de branche waarin je werkzaam bent. Deze vertaler zijn bekend met de technische termen en bijzonderheden in het vakgebied, waardoor ze de juiste termen gebruiken in hun vertalingen.

 

Gecertificeerd conform internationale normen

Het verzekeren van een standaard hoge kwaliteit is lastig, vooral bij de gevarieerde dienstverlening die een vertaalbureau aanbiedt. Afhankelijk van de mate waarin de content technisch van aard is, kun je een vertaling theoretisch indelen in de categorieën ‘eenvoudig’ en ‘moeilijk’. Bij Nimus translations zien we dit niet als een hindernis om constant vertalingen van hoge kwaliteit te leveren. Integendeel, we zien het als een uitdaging die we graag aannemen.

Om de kwaliteit die onze klanten verdienen te garanderen, zijn we gecertificeerd conform de ISO-normen 9001 en 17100. De ISO 9001-norm verzekert een goed kwaliteitsmanagementsysteem, die we gedocumenteerd hebben in een kwaliteitshandboek. Alle onze medewerkers hebben hier toegang toe en zijn bekend met de inhoud ervan. Een andere belangrijke kwaliteitsgarantie is ons ISO 17100-certificaat. Hierin staat beschreven aan welke voorwaarden een aanbieder van vertaaldiensten moet voldoen. Dit behelst alles wat met een vertaalbureau te maken heeft, van personeelsmanagement tot contractuele verplichtingen, en alles wat verder van invloed is op de kwaliteit van onze vertaaldiensten.

 

Technische oplossingen voor een efficiënt vertaalproces

Ben je bekend met de exportfuncties van je content management systeem (CMS)? Voor het vertalen van je digitale teksten hebben we natuurlijk de bronbestanden nodig. Je kunt dit knippen en plakken uit je CMS en aan ons toesturen per e-mail. Deze methode is echter tijdrovend en foutgevoelig, in andere woorden, verre van efficiënt. Bij Nimus translations willen we je graag helpen met het exporteren en opnieuw importeren van de content uit je CMS. Door het proces te optimaliseren, bespaar je tijd en geld. Dit is natuurlijk niet de enige technische oplossing waarmee we je kunnen helpen. Onze IT hero’s zijn altijd bereid om je verder te helpen met de technische aspecten van je Koreaanse vertaalbehoefte.

Amsterdam Standard

“Nimus translations levert de vertalingen altijd volgens afspraak en door goed samen te werken behalen we mooie resultaten.”

 

 

Bekijk meer referenties