Noors vertaalbureau


  • Specialistische vertalers
  • Alleen native speakers
  • Innovatieve vertaalsoftware
  • ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd
  • Meer dan 160 talen
Gratis proefvertaling
Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een reactie

Het vertaalbureau voor alle vertalingen in het Noors

Noorwegen heeft een rijke traditie in het aantrekken van buitenlandse bedrijven met als doel om de bevolking te voorzien van motorvoertuigen, machines en farmaceutische producten. Dit is eigenlijk maar een klein voorbeeld van de mogelijkheden die dit Scandinavische land te bieden heeft. In welke branche je bedrijf ook actief is: organisaties die actief zijn in Noorwegen hebben handleidingen, verpakkingen en marketingmateriaal van hoge kwaliteit nodig in de plaatselijke taal. Hoewel veel Noren goed Engels spreken, hebben ze een totaal verschillend en veel intenser gevoel voor hun eigen taal.

Hier kan Nimus translation je bij helpen. In ons netwerk van Noorse vertalers zitten specialisten voor allerlei verschillende branches. Hierdoor kunnen we je voorzien van kwalitatieve vertalingen die goed in de smaak vallen bij je Noorse doelgroep.

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

Uitsluitend native speakers

Onze vertalers zijn native speakers Noors. En dit is niet zomaar: elke taal bevat taalkundige nuances en lokale voorkeuren, die vaak alleen kunnen worden begrepen door iemand die echt woont in het betreffende land en niet zomaar door iedereen die de taal een beetje spreekt. Hoewel iemand die geen native speaker is goed zou kunnen vertalen, is alleen een native speaker goed in staat om de regionale voorkeuren in de vertaling te verwerken. Hierdoor krijg je de taalkundige authenticiteit die je nodig hebt om je doelgroep aan te spreken.

 

Vakkundige vertalers

Om ook de meest ingewikkelde technische termen perfect in het Noors te vertalen, moet de vertaler bekend zijn met de inhoud van je teksten. De vertalers van Nimus translations worden daarom alleen aan opdrachten toegewezen waarvan ze de benodigde achtergrondkennis hebben. Hierdoor ben je ervan verzekert dat de vertaler van jouw documenten, software of webcontent ook daadwerkelijk geschikt is voor de opdracht. Op basis van dit principe kunnen we je altijd een professionele vertaling van topkwaliteit garanderen.

 

Vertalingen van een gecertificeerd vertaalbureau

Nimus translations is ISO-gecertificeerd door een onafhankelijk bureau (Kiwa). Het ISO 9001-certificaat staat voor goed kwaliteitsmanagement. Dit betekent dat we constant bezig zijn met de wensen van onze klanten. Daarbij hebben we ook het ISO 17100-certificaat. Deze norm beschrijft de voorwaarden waaraan een leverancier van vertaaldiensten moet voldoen. Het werken naar de normen van deze twee ISO standaarden, stelt ons in staat om onze klanten altijd van hoge kwaliteit vertalingen te voorzien.

 

Verbeter je online prestaties

Heb je wel eens gedacht aan het optimaliseren (SEO) van je website of webshop voor je nieuwe doelgroep? Naast kwaliteitsvertalingen naar het Noors, kunnen we je ook voorzien van geoptimaliseerde webcontent voor zoekmachines. Omdat we weten hoeveel werk er gedaan moet worden om je favoriete positie in Google te bereiken. Het er erg verleidelijk om je bestaande zoekwoorden gewoon te vertalen, aangezien je al erg veel tijd hebt besteed aan de SEO van je huidige content. Maar om eerlijk te zijn: hiermee kom je er niet.

Er bestaan voor elk land en soms zelfs voor regio’s binnen een land verschillende zoektrends en zoekwoorden. Om je Noorse doelgroep te kunnen bereiken met een website op een hoge positie in zoekmachines, moet je de Noorse zoekvoorkeuren onderzoeken en deze woorden plaatsen in de vertaalde tekst. De beste methode om dit te doen is gelijk tijdens de vertaling door een SEO-specialist van Nimus translations. Een native speaker zal de perfecte zoekwoorden vinden en deze op een SEO-vriendelijke manier invoegen in je online teksten. Hiermee maak je een goede start voor je online zichtbaarheid in Noorwegen.

OYA-training

“Snelle levering in het juiste bestandsformaat.”

 

 

Bekijk meer referenties