Offerte vertalen


  • Specialistische vertalers
  • Alleen native speakers
  • Innovatieve vertaalsoftware
  • ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd
  • Meer dan 160 talen
Gratis proefvertaling
Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een reactie

Offerte vertalingen met oog op detail

Het is altijd lastig om over geld te praten. Aan de ene kant wil je je boodschap duidelijk en helder overbrengen. Aan de andere kant is het een gevoelig onderwerp, vooral in sommige andere culturen. Daarom stop je veel tijd en moeite in een offerte. Een goede offerte vergt dan ook aandacht en expertise.

 

Gespecialiseerde vertalers voor de financiële markt

Financiële content vraagt om gedetailleerde kennis. Jargon en standaard uitspraken binnen de branche zijn niet voor iedereen weggelegd. Het laatste wat je wil is dat de belangrijke details in je offerte verloren gaan tijdens het vertalen. Deze voorstellen over prijzen en services zijn waar je bestaan als bedrijf op gebouwd is, uiteraard.

Daarom gebruiken we alleen gespecialiseerde vertalers met ervaring met juridische en financiële vertalingen. Hierdoor kunnen we je verzekeren dat de details in je offerte goed overkomen. De harde feiten moeten waterdicht zijn vertaald. Als vertaalbureau waarderen we echter ook het belang van een goed vertaalde tekst in een zakelijk voorstel. Een tekst die niet als een vertaling leest, maar als een authentieke tekst. Daarom gebruiken we alleen vertalers die de doeltaal als moedertaal spreken.

GVB

“Triple A wat ons betreft”

 

 

Bekijk meer referenties

Een persoonlijke aanpak

We begrijpen dat een offerte het begin of het einde van een project kan zijn. Als bedrijf wil je natuurlijk een goede indruk maken, en duidelijk overbrengen wat je je klant of partner aanbiedt. Hoe de klant je offerte interpreteert beïnvloedt de reputatie van je bedrijf staat natuurlijk. Daarom werken we bij Nimus translations nauw samen met onze partners om je goed te leren kennen, zodat we je diensten en raison d’être net zo goed begrijpen als jij. Met deze persoonlijke aanpak weet je zeker dat je vertaalde offertes je bedrijf goed representeren.

 

Gecertificeerd vertaalbureau

Jij bent op zoek naar een offerte vertaling waar je zelf niets meer aan hoeft te doen. Daar kun je bij Nimus translations van uitgaan. Dat is wat een ISO-certificering betekent voor jou: een professionele aanpak voor de teksten die je aan ons toevertrouwd. Zodat jouw klanten of partners de vertaalde teksten niet zien als een vertaling maar als een originele tekst. Precies zoals jij het bedoeld had bij het schrijven.

Contact opnemen

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op! Stuur een mail naar sales@nimus.nl of bel 06-11496275.

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten.  Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!