Onze tarieven


  • ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd
  • Alleen native speakers
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Scherpe tarieven
  • Innovatieve oplossingen
Gratis proefvertaling

Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een reactie

Wat kost een vertaling?

Bij Nimus translations hanteren wij scherpe tarieven voor onze klanten. Waarom? Omdat wij voor al onze klanten willen zorgen dat een taalbarrière hun niet in de weg staat. En dat tegen een betaalbare prijs.

Bovendien weten onze terugkerende klanten dat dit alleen maar voordeliger wordt, naarmate ze langer met ons samenwerken. Dit doen wij bij Nimus translations door de meest innovatieve software uit de vertaalindustrie te gebruiken. Hiermee worden dubbele teksten die in elke vertaling voorkomen bewaard in een vertaalgeheugen. Want wat wij reeds eerder vertaald hebben, brengen wij niet opnieuw in rekening. Het resultaat: onze klanten besparen op hun vertalingen.

 

Onze tarieven

Wij helpen dagelijks bedrijven en organisaties om succesvol te communiceren in een andere taal. Groot of klein, we staan voor elk bedrijf klaar. De benodigdheden van elk bedrijf, en dus elke vertaling , zijn tenslotte uniek. Daarom kunnen de tarieven voor een vertaling erg uiteen lopen, en maken we altijd een offerte op maat.

Bij Nimus translations hanteren wij een woordtarief en een uurtarief. Het woordtarief is afhankelijk van welke talen je hebt geselecteerd, het vakgebied, omvang van de vertaling en het doel van de vertaling. Een vertaling naar het Engels, Duits of Frans kunnen wij al verzorgen vanaf € 0,10 per bronwoord.

Heb je hulp nodig bij het opstellen van een terminologielijst, SEO zoekwoordenanalyse of bijvoorbeeld een review van een eerder vertaalde tekst? Dan hanteren wij een uurtarief van 75,- euro exclusief btw.

Heb je nog een extra uitdaging? Neem dan contact met ons op – wij vertellen je graag wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

DEAM Products

“Onze medische documentatie snel en professioneel vertaald. Fijn om met zo’n betrouwbare partner te werken.”

 

 

Bekijk meer referenties

Contact opnemen

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op! Stuur een mail naar sales@nimus.nl of bel 06-11496275.

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten.  Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!

 

    Referenties


    Lautenbag Reclame referent vertaalbureau Nimus translations