Onze techniek


Een essentieel hulpmiddel voor innovatieve, beter werkende oplossingen

Nimus omarmt de techniek


Nimus is technisch vooruitstrevend. Je mag ons met recht een voorloper binnen onze branche noemen. Dat doen we niet voor niets zo. Vertalingen maken is weliswaar nog steeds gewoon mensenwerk, gebaseerd op de smaak en de creativiteit van mensen, toch zijn technische oplossingen een steeds belangrijker deel van ons werk. Wij zien de techniek dan ook als een bijzonder aangenaam hulpmiddel om het beste resultaat te halen. Onze eigen IT-hero’s zorgen er voor dat onze gehele werkwijze ingebed is in een veilige technologische omgeving. Ook zorgen we er voor dat we de juiste techniek in huis hebben om zo veel mogelijk klantvragen goed en tijdig te kunnen beantwoorden.

Nimus werkt met vertaalsoftware


Vertaalsoftware is niet meer weg te denken uit de dagelijkse praktijk van een vertaalbureau. Voordelen van vertaalsoftware zijn onder andere:

  • Exacte werkbelasting van vertalingen bepalen
  • Geheugens van vertalingen maken
  • Consistentie van vertalingen bewaken
  • Geautomatiseerde, dus feilloze controles van gemaakte vertalingen

Nimus verwerkt vele bestandstypen


Van de meeste klanten krijgen we de te vertalen teksten in Word-formaat aangeleverd. We kunnen ook uitstekend werken met de volgende bestanden:

 

Staat het bestandstype dat je wilt laten vertalen er niet tussen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Er is altijd een oplossing. En anders maken we hem zelf!

Nimus heeft kennis van het CMS


Bij het vertalen van websites en software is het uitwisselen van de totale content vaak een tijdrovend karwei. Nimus vindt het overbodig dat klanten handmatig moeten knippen en plakken om hun teksten aan te leveren en weer terug te plaatsen. In veel Contentmanagementsystemen (CMS) is het heel goed mogelijk om alle te vertalen teksten in één keer te exporteren en na vertaling weer netjes te importeren. Ben je geïnteresseerd in een snelle oplossing voor het uitwisselen van de vertalingen met Nimus? Neem dan contact op met ons team en zij zullen je helpen bij het vinden van een optimale oplossing! Een veilig gevoel en het drukt ook nog eens de prijs voor het al het voorbereidende werk en de nazorg.

Contact opnemen

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op! Stuur een mail naar sales@nimus.nl of bel 06-11496275.

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten.  Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!