Portugees vertaalbureau


  • Specialistische vertalers
  • Alleen native speakers
  • Innovatieve vertaalsoftware
  • ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd
  • Meer dan 160 talen
Gratis proefvertaling
Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een reactie

Het vertaalbureau voor alle Portugese vertalingen

Wil je je zakelijke activiteiten graag uitbreiden naar Portugal? Of Brazilië? Of één van de andere landen waar Portugees de officiële taal is? Dan heb je een vakkundige vertaler nodig uit het land van jouw keuze. Want er bestaan zeker verschillen tussen de landen waar Portugees wordt gesproken. En wanneer je zakelijke ambities hebt in één van de Portugeestalige landen, is het erg belangrijk om rekening te houden met deze regionale verschillen.

Wanneer je een vertaling gebruikt die niet goed past bij het land dat je wilt targeten, zal de beoogde doelgroep voor je product of dient snel afhaken. Met Nimus translations kun je er zeker van zijn dat we de meest geschikte vertaler inzetten – afgestemd op de regio en het onderwerp van de tekst.

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

Onze vertalers zijn native speaker

Alleen door gebruik te maken van native speakers, kunnen we je de kwaliteit bieden die je nodig hebt. De kwaliteit van een vertaling wordt sterk beïnvloed door de kleinste taalkundige nuances en alleen een native speaker Portugees is hiervan volledig op de hoogte. Maar een vertaler moet niet alleen de taal goed beheersen maar ook goed op de hoogte zijn van de culturele verschillen tussen de Portugeestalige landen. Daarom zetten we bij Nimus translations alleen vertalers in die wonen in het land waar de vertaling voor bedoeld is. Hierdoor ben je er zeker van dat de vertaling niet alleen begrijpelijk is maar ook goed ontvangen wordt door de doelgroep.

 

Professionele vertalers met vakkennis

We gaan erg nauwkeurig te werk als het gaat om het selecteren van een vertaler. Het accuraat en overtuigend overbrengen van jouw boodschap, vereist meer van een vertaler dan alleen kennis van de Portugese taal. De verschillen tussen een SEO-vertaling en het vertalen van een gebruikershandleiding zijn net zo groot als tussen het vertalen van een applicatie en een medische tekst. Bij Nimus translations zijn de vertalers gespecialiseerd in één of meer vakgebieden. Dankzij hun vakkennis over een bepaald onderwerp kunnen ze altijd de juiste bewoordingen vinden voor jouw teksten.

 

Hoge kwaliteit: vanzelfsprekend bij Nimus translations

De hoge eisen die we stellen aan onze vertalers, hebben maar één doel: jou voorzien van de mooist mogelijke vertalingen. Maar daar nemen we geen genoegen mee. Door altijd een stap extra te zetten, hebben we de belangrijkste certificaten in de branche weten te verkrijgen: de ISO 9001 en ISO 17100. Een kwaliteitsgarantie; en dat zwart op wit. Een gestandaardiseerd vertaalproces en een degelijk kwaliteitsmanagementsysteem: dit is alles wat je nodig hebt om je Portugese doelgroep te bereiken met perfect uitgevoerde vertalingen.

 

Ook online content in het Portugees

Bij Nimus translations zijn we bekend met de hedendaagse online wereld en zijn daarom ook in staat je goed te begeleiden in je online activiteiten. Of je nu een website beschikbaar wilt maken in het Portugees, meer bezoekers op je website wilt krijgen door altijd de nieuwste blogs in de juiste taal te hebben of andere online content wilt vertalen, Nimus translations heeft de meest geschikte vertaler voor jouw online activiteiten. Hierbij kunnen we onze vertalers ook de opdracht geven om jouw content te optimaliseren voor zoekmachines.

Embrace SBS

“De vertalingen zijn van goede kwaliteit.”

 

 

Bekijk meer referenties