SEO-vertalen


  • Specialistische vertalers
  • Alleen native speakers
  • Innovatieve vertaalsoftware
  • ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd
  • Meer dan 160 talen
Gratis proefvertaling
Gratis proefvertaling

Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een offerte

SEO-vertalingen voor goed vindbare websites

 

SEO betekent Search Engine Optimization (zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands) en staat voor alle bezigheden en activiteiten die je onderneemt om met je website of webshop hoger in zoekmachines te verschijnen. SEO is dus per definitie gekoppeld aan zoekmachines. De grote marktleider in veel landen is Google, maar er zijn meer zoekmachines, soms met andere ‘gebruiksaanwijzingen’ voor de in SEO geïnteresseerde vertaler.

Hoe sterk je boodschap ook is, hoe onmisbaar je product ook is, je bent kansloos als je website of webshop slecht vindbaar is. Wanneer je als bedrijf de doelstelling hebt om je website hoog in de zoekresultaten van zoekmachine Google te laten verschijnen in bepaalde landen, moet je bij de vertaling rekening houden met SEO-factoren. Hoewel SEO een veelheid aan activiteiten omvat, is het verwerken van relevante zoekwoorden in je vertaling een wezenlijk onderdeel. Nimus translations heeft hiervoor specialisten, getraind om de juiste zoekwoorden op de goede plaats in de vertaling te laten uitblinken.

Nimus translations draagt graag een steentje bij aan de uitvoering van jouw SEO-strategie. Eventueel in samenwerking met jouw online marketingspecialist, zorgen we voor een SEO-vertaling die sterk bijdraagt aan de vindbaarheid van jouw website.

Omnidots

“Vlotte, ongecompliceerde dienstverlening van goede kwaliteit.”

 

 

Bekijk meer referenties

Wat mag je op SEO-gebied verwachten van een vertaler?


Echte SEO-specialisten als vertaler

SEO-vertalen is echt een specialisme in de vertaalwereld. Nimus translations zet daarom ervaren SEO-vertalers in die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO. SEO-vertalers weten hoe ze een zoekwoordenonderzoek voor de doeltaal moeten doen en hoe ze het beste deze zoekwoorden kunnen verwerken in de vertaling. Maar het allerbelangrijkste: een SEO-vertaler is vooral gewoon een goede vertaler. De inspanningen om zoekmachines gunstig te stemmen, mogen er nooit duimendik bovenop liggen. Niet mooi en niet zinvol.

 

✔ Advies op maat

SEO bestaat uit de drie pijlers snelheid, content en autoriteit. Met een SEO-vertaling helpen we bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website op basis van misschien wel de belangrijkste en meest zichtbare pijler: de content. Die vindbaarheid kan ook nog op andere manieren verbeterd worden. Dat verliezen we nooit uit het oog. Nimus translations geeft je graag advies over een aantal belangrijke factoren waar je rekening mee kunt houden bij een internationale website.

Interesse in jouw marketingstrategie

Een goede SEO-vertaling heeft veel baat bij een goede online marketingstrategie. Dat is de basis. Voor we met de SEO-vertaling aan de slag gaan, vragen we je daarom eerst om wat input te geven op het gebied van je marketingbeleid. Je kunt hierbij denken aan een ‘droge’ zoekwoordenlijst in de brontaal; we willen het liefst méér: alles wat je ons kunt vertellen over je doelgroep. Ook kunnen we je bijvoorbeeld adviseren om niet alleen de voor de lezer direct zichtbare tekst te laten vertalen, maar ook de meta-informatie van alle pagina’s. Heel belangrijk bij SEO.

 

Websites die overal scoren

Als je een website of webteksten door Nimus translations wilt laten vertalen, kunnen we je ook helpen met de vindbaarheid van je website in het desbetreffende land. Naast een kwalitatief goede vertaling is het daarbij belangrijk om zoekwoorden in de vertaling te verwerken die goed scoren in de regio waar je je product of dienst wilt verkopen.

Nimus heeft ruime ervaring met SEO-vertalen


Specialisaties

Staat je specialisatie of tekst er niet tussen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Teksten

Contact opnemen

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op! Stuur een mail naar sales@nimus.nl of bel 050-5844030.

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten.  Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!