Spaans vertaalbureau


  • Specialistische vertalers
  • Alleen native speakers
  • Innovatieve vertaalsoftware
  • ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd
  • Meer dan 160 talen
Gratis proefvertaling
Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een reactie

Hét Spaans vertaalbureau voor alle Spaanse vertalingen

De wereldtaal Spaans, de ingang tot lokale markten over de hele wereld.

Spanje is natuurlijk bekend als vakantieland. Maar ook economisch beidt het land vele mogelijkheden. Naast de bekende Spaanse landbouw heeft Spanje ook een grote innovatieve technologische sector. Wij zien dat ook terug in de Spaanse opdrachten die we van Nederlandse bedrijven krijgen. Spanje is ook gewoon een welvarend Europees land met een grote potentiële afzetmarkt.

Of je nou met je producten of diensten de Pyreneeën over wilt naar Spanje of de Atlantische oceaan wilt oversteken naar een van de vele Spaanstalige landen in Zuid-Amerika, Nimus translations is het Spaans vertaalbureau voor alle Spaanse vertalingen.

 

Algo más? Spaans voor: wat hebt u nodig?

 

Mondiaal Spaans vertaalbureau Nimus

Spaans is een echte wereldtaal; wereldwijd spreken meer dan 400 miljoen mensen Spaans. Het kan met een Mexicaans of Argentijns tintje zijn, of met ‘eigenheden’ die ons als Europeanen ontgaan. Als je een goede vertaling naar het Spaans wilt, is het daarom ook niet vanzelfsprekend dat het om het Spaans gaat dat in Spanje gesproken wordt. Naast Mexico, waar de meeste Spaanstalige moedertaalsprekers wonen, zijn ook alle Zuid-Amerikaanse landen Spaanstalig, op Brazilië na. Nimus translations heeft vertalers in de meeste Spaanstalige landen, zodat jouw Spaanse vertaling ook echt geschikt is voor de lokale markt.

 

Spaanstalige specialisten als vertaler

Een vertaler heeft over het algemeen één of meer specialisaties. Nimus translations verdeelt tientallen vertaalspecialismen over de juiste mensen. Dit doen we om ervoor te zorgen dat jouw tekst ook daadwerkelijk vertaald wordt door iemand met verstand van zaken. Wij maken bijvoorbeeld onderscheid tussen marketing, websites, automotive, toerisme, economisch, juridisch en vele technische disciplines, zoals engineering, elektrotechniek, scheepvaart en – heel erg in opkomst – life sciences!

 

Gegarandeerd hoge kwaliteit

Het klinkt vanzelfsprekend: een standaard hoge kwaliteit. Daarvoor moet je als professioneel vertaalbureau Spaans wel de juiste stappen zetten. Ten eerste zetten wij ervaren, specialistische en gekwalificeerde vertalers in. Native speakers Spaans. Ten tweede hebben we een vastomlijnd, gecertificeerd vertaalproces, waarbij we ons houden aan elke noodzakelijke stap van een vertaalopdracht op niveau. Toch niet helemaal tevreden met je Spaanse vertaling? Nimus translations behandelt alle feedback en/of klachten zeer zorgvuldig. We leggen je vraag met plezier voor aan een andere Spaanstalige vertaler, voor een second opinion. Ons geheim: ook wij leren iedere dag nog iets nieuws.

 

Online content in het Spaans

Blogs, artikelen, webcontent en advertentiecampagnes. Ben je van plan om een groot publiek in het Spaans te bereiken? Nimus translations biedt een complete dienstverlening voor online content. Wij vertalen jouw teksten, artikelen en blogs met oog voor het gewenste resultaat: een goede vertaling die natuurlijk overkomt op de Spaanstalige lezer. En om zoveel mogelijk lezers te bereiken: met alle aandacht voor SEO. Want de Spaanstalige wereld is groot en veelkleurig!

Procornea

“Nimus translations is ons adres voor snelle leveringen van betrouwbare vertalingen.”

 

 

Bekijk meer referenties