Vertaalbureau Assen


  • Ervaren zakelijk vertalers
  • Meer dan 160 talen
  • Technische oplossingen voor meer efficiëntie
  • Altijd een offerte op maat
  • Keurmerken: ISO 9001 en ISO 17100 gecertificeerd
Neem direct contact op

Hét zakelijk vertaalbureau voor Assen en Noord-Nederland

 

Het verre noorden, wat gebeurt daar nou? Alleen weilanden, akkers, bos en verder leegte. Soms hoor je dit soort dingen van mensen die er duidelijk niet vandaan komen. O ja, en het is ver weg natuurlijk. Als vertaalbureau in het noorden weten we wel beter. Veel van onze klanten komen uit een van de noordelijke provincies. Stuk voor stuk mooie bedrijven, en allemaal denken ze ver over de Nederlandse landsgrenzen. Innovatieve medische technologie, leuke moderne bedrijfssoftware, of een succesvolle webshop. Allemaal internationale bedrijven die in vele talen communiceren. Daar helpen we graag bij, door middel van professionele vertalingen, zodat die prachtige bedrijven ook in het buitenland succesvol kunnen zijn.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Een ervaren zakelijk vertaler

Bij Nimus translations zetten we uitsluitend professionele zakelijke vertalers in voor een vertaalopdracht. Vertalen is een vak en een beroep moet je leren. Hoewel er niet één weg is om een professionele vertaler te worden, zijn er wel vereisten waar je als vertaler van Nimus translations aan moet voldoen. Een gedegen opleiding in het hoger onderwijs, of een studie in een taal. Ook een optie: een vertaalopleiding, bijvoorbeeld in Maastricht of Utrecht. Maar het allerbelangrijkste is: een jarenlange ervaring in het vertalen van teksten in een bepaald vakgebied. Zo zijn onze vertalers echte specialisten geworden, in marketing, techniek, de medische sector of software.

 

Meerdere talen, geen probleem

Heb je een nieuwe producthandleiding voor een belangrijk medisch product die in 12 Europese talen verspreid moet worden? Of heb je een goedlopende app waarvan de updates overal ter wereld doorgevoerd moeten worden? Misschien wel in het Chinees of Japans. Dan is het wel zo prettig om al je vertalingen bij een en hetzelfde vertaalbureau onder te brengen. Nimus translations heeft vertalers over de hele wereld, stuk voor stuk specialisten in een wereldtaal, Europese taal, Scandinavische taal of Aziatische taal. Allemaal native speakers met kennis van zaken, zodat jouw teksten in alle talen de wereld over kunnen.

 

Twijfel niet: kies voor zekerheid

Wat is de belangrijkste overweging bij het kiezen van een vertaalbureau voor jouw vertaling? Prijs zou kunnen. Of je wilt misschien een vertaalbureau uit je eigen omgeving. Bij Nimus translations zijn we ervan overtuigd dat er eigenlijk maar een goede afweging is: de zekerheid van kwaliteit. De zekerheid dat je de vertaling zonder twijfel kunt gebruiken voor jouw doel. Bij Nimus translations stunten we niet met onze prijzen, omdat dit simpelweg niet samengaat met de zekerheid die we willen bieden. De zekerheid van een vakkundige vertaler, de zekerheid van een volledige revisie door een tweede ervaren vertaler en de zekerheid van tijdige levering. Alles wat nodig is voor de standaard hoge kwaliteit van Nimus translations.

 

Vertaalbureau Assen – voor meer dan alleen vertalen

Vertalen gaat over taal, cultuur, begrijpend lezen, gevorderde taalvaardigheid. Maar het is ook een heel technische wereld. Een wereld van heel veel verschillende soorten bestanden, complexe vertaalsoftware, koppelingen tussen systemen en automatisering. Hoe krijg ik de te vertalen teksten uit mijn software? Hoe krijg ik mijn website in het Duits? Kunnen jullie overweg met een XLIFF of InDesign bestand? Dit zijn vragen die we krijgen van onze klanten. En die we bij Nimus translations ook graag beantwoorden. Soms in de vorm van een concrete oplossing, andere keren geven we gewoon een passend advies.

Alfa-college

“Nimus translations kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, korte lijnen en levert een prima eindproduct.”

Alfa-college referent vertaalbureau Nimus translations

 

Bekijk meer referenties

Contact opnemen

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op! Stuur een mail naar sales@nimus.nl of bel 06-11496275.

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten.  Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!