Vertaalbureau Groningen


  • Uitsluitend native speakers
  • Ervaren zakelijk vertalers
  • Slimme technische oplossingen
  • Altijd een offerte op maat
  • Kwaliteitsgarantie van keurmerken: ISO 9001 en ISO 17100
Neem direct contact op
Gratis proefvertaling

Offerte

Ontvang binnen 2 uur een offerte op maat

Hét allround vertaalbureau van Groningen en Noord-Nederland

Nimus translations heeft zich steeds meer gespecialiseerd in vertalen voor de zakelijke markt. Een werkterrein waar voor een goed vertaalbureau geldt: betrokken meedenken met klanten, duidelijk advies over internationale vertalingen in alle talen (dus ook de kleine ‘cultuurverschillen’ waar een goede vertaler rekening mee houdt) en zo snel mogelijk een perfecte vertaling leveren. Maar toch vooral: het veilige gevoel van professionele kwaliteit, bij welke vertaling dan ook. Technische handleiding, gebruiksaanwijzing voor de eindgebruiker, medisch rapport, specialistisch medisch artikel, productcatalogus: bij Nimus translations zit er een ervaren vertaler voor je klaar, met verstand van zaken.

 

Nimus translations Groningen – vakkundig, betrouwbaar, persoonlijk

Het lijkt zo gemakkelijk: snel een vertaling Engels of een vertaling Duits bestellen bij een stuntaanbieder, met de prijzen van een prijsvechter. Achteraf levert het echter vaak teleurstellingen op. Voor een bruikbare, foutloze, professionele vertaling geldt: goedkoop is duurkoop. Nimus translations is misschien niet het goedkoopste vertaalbureau, we werken bewust met eerlijke tarieven die de hoogste kwaliteit garanderen.

Daar komt nog eens bij dat Nimus translations meer aandacht besteedt aan innovatie dan de meeste vertaalbureaus. Als klant van Nimus translations mag je rekenen op slimme vertaalgeheugens (die voor betaalbare vertalingen zorgen). Door bij kleine wijzigingen in een vertaling alleen die wijzigingen in rekening te brengen, niet de eerder gemaakte vertaling. Dat werkt!

Onze geavanceerde vertaalsoftware maakt het mogelijk. Bovendien wordt een vertaling ook altijd nog zorgvuldig gecheckt door een tweede ervaren ‘menselijke’ vertaler.

 

Vertaalbureau in Groningen – thuis in het internationale zakenleven

Voor de zakelijke markt is Nimus translations intussen een begrip. In de regio Groningen en Noord-Nederland spelen we in een paar belangrijke branches een thuiswedstrijd. Onder onze ervaren vertalers – stuk voor stuk native speakers – vind je doorgewinterde specialisten in onder andere: medische vertalingen, technische vertalingen, vertalingen op maritiem gebied, vertalingen in de sterk groeiende sector energie, duurzaamheid en techniek. Bedrijfstakken waar ‘spraakverwarring’ dankzij de vele internationale contacten of gebrekkige communicatie sterk remmend kan werken op de economie.

Ga maar na: in de stad en provincie Groningen vind je het op 1 na grootste academisch ziekenhuis van het land (Academisch Medisch Centrum Groningen), het noordelijk platform ‘Energy Valley’, de energiecentrales aan de Eemshaven ( met alle hoogwaardige technische bedrijven die daaraan bijdragen), de Rijksuniversiteit Groningen met studenten en medewerkers ( opgevoed in tientallen talen) met speerpunten als energie, duurzaamheid en ‘Healthy Ageing’ (vertaald: Gezond Ouder Worden). Verder: een bloeiende scheepvaartsector, steeds meer contact met bedrijven in het Duitse grensgebied, waardoor de vraag naar vertalingen Duits en vertalingen Engels groeit.

 

Compleet pakket – professionele vertaling, communicatieadvies, content en copywriting

Nimus translations is in de eerste plaats een eersteklas vertaalbureau. Omdat onze klanten het waarderen, leveren we in veel gevallen ook extra service, meer dan alleen goed vertalen dus. Advies nodig over content of SEO? Over marketing? De brontekst in de brontaal niet wervend en commercieel genoeg? Nimus translations helpt graag mee, door een copywriter Engels of copywriter Nederlands in te schakelen, een software deskundige die complexe, omvangrijke vertaalopdrachten kan stroomlijnen en automatiseren, een eindredacteur Nederlands of een proofreader Engels of Duits die de puntjes op de i zet. Dat kan een Nimus-collega zijn, of een van de vakmensen uit ons netwerk in Groningen – en de rest van Europa. Maatwerk in vertalingen en teksten dus. Goed voor de contacten en goed voor de verkoopcijfers. Vraag naar de mogelijkheden!

Groninger Forum

“We bouwen samen aan een veelbelovende samenwerking”

 

 

Bekijk meer referenties

Contact opnemen

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op! Stuur een mail naar sales@nimus.nl of bel 06-11496275.

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten.  Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!