Vertaalbureau Leeuwarden


  • Ervaren zakelijk vertalers
  • Vertalers met specialistische kennis
  • Zorgvuldig afgestemde deadlines
  • Altijd een offerte op maat
  • Keurmerken: ISO 9001 en ISO 17100 gecertificeerd
Neem direct contact op
Gratis proefvertaling

Offerte

Ontvang binnen 2 uur een offerte op maat

Het zakelijke vertaalbureau voor Leeuwarden en Noord-Nederland

 

Het vertalen van teksten is nauw verbonden met de internationale handel. Iets waarin Nederland groot door geworden is en waar we nog steeds om bekend staan. Denk aan de scheepvaart over de hele wereld, de samenwerking tussen de Hanzesteden. Ook Leeuwarden onderhield in haar vroege bestaan al handelscontacten met andere regio’s, vooral over de Oostzee en met steden als Lubeck. De internationale handel zit nog steeds in ons DNA. Iedere dag komen we als vertaalbureau in contact met mensen die over grenzen denken, nieuwe markten ontdekken, ondernemen. En bij mooie zakelijke ambities in het buitenland, hoort ook een goede vertaling. Bij Nimus translations kun je terecht voor vertalingen van alle zakelijke teksten, van juridisch document tot bedrijfswebsite.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Thuis in de internationale zakenwereld

Nieuwsgierigheid is de basis van het werk van een vertaler. Altijd op zoek zijn naar nieuwe kennis over taalkunde, spelling, grammatica en woordkeuze in een andere taal. En nog belangrijker: in de eigen taal. Kennis van talen is echter maar één kant van de medaille. Een zakelijk vertaler van Nimus translations heeft ook honger naar kennis over aspecten van het internationale zakenleven. Dit kan zijn: kennis van medische technologie, kennis van bouwkunde of machinebouw of kennis van softwarestrings. Deze combinatie van taalvaardigheid en specialistische kennis is de basis van een hoogwaardige vertaling. En dat is waar we bij Nimus translations altijd voor gaan.

 

Vertrouwen op vaste deadlines

Niets is vervelender als weer een bericht in je mailbox met de mededeling dat de vertaling toch weer vertraagd is. Je had net met je content manager afgesproken dat de teksten in het Duits uiterlijk maandag op de website zouden staan. Of je programmeur heeft net tijd vrij gemaakt om de softwarestrings in de software te plaatsen. Met de mededeling dat er vertraging is, loopt het hele proces in de soep. Omdat we bij Nimus translations weten hoe vervelend dit kan zijn, werken we graag met vaststaande deadlines, zorgvuldig met jou afgestemd. Realistisch voor ons, een vertaler kan nu eenmaal niet meer vertalen dan een bepaald aantal woorden per dag. En vertrouwen voor jou, op een vaststaande deadline, zodat je team en bovenal je klanten niet hoeven te wachten op de vertaling.

 

Wel zo’n veilig gevoel – een gecertificeerd vertaalbureau

Het gevoel dat je kunt krijgen bij de aanschaf van een nieuw product is vaak erg fijn. Een vertaling is eigenlijk ook een nieuw product, een hele nieuwe tekst in een andere taal. Dan is het wel zo fijn dat je er zeker van kunt zijn dat het goed is. Klaar om de wereld over te gaan. Om nieuwe markten te betreden, andere mensen te leren kennen. Dankzij onze gecertificeerde werkwijze, garanderen we onze klanten een veilig gevoel, de zekerheid dat je de vertaling zo de wereld in kunt sturen.

 

De voordelen van langdurige samenwerking

Heb je regelmatig vertaalwerk? Nieuwe teksten bij de updates van software? Wekelijks nieuwe productomschrijvingen voor je webshop? Of met regelmaat nieuwe handleidingen voor je medische producten? Dan adviseren we bij Nimus translations om voor een vaste vertaalpartner te kiezen. Vertaalwerk wordt namelijk beter naarmate je langer samenwerkt met een vertaalbureau. En goedkoper. Beter omdat we vaste vertalers inzetten op jouw opdrachten en na een paar vertalingen weet die vertaler precies hoe jij het wilt. Goedkoper omdat we vertaalgeheugens gebruiken. Vaak komen er veel exact dezelfde zinnen voor in de tekst als we een tweede opdracht doen voor een klant. Die hoeven we dan niet opnieuw te vertalen. En ook niet opnieuw te factureren. Kortom, langdurig samenwerken met Nimus translations levert je echt wat op.

JC-Electronics

“Accuraat, doeltreffend en erg fijn om snel mee te schakelen.”

 

 

Bekijk meer referenties

Contact opnemen

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op! Stuur een mail naar sales@nimus.nl of bel 06-11496275.

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten.  Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!