Vertalen


  • Specialistische vertalers
  • Alleen native speakers
  • Innovatieve vertaalsoftware
  • ISO 9001, ISO 17100 en ISO 18587 gecertificeerd
  • Meer dan 160 talen
Gratis proefvertaling
Direct offerte

Binnen 2 uur heb je een reactie

Voor alle talen je betrouwbare vertaalpartner

 

Als zakelijke klant van Nimus translations wil je maar één ding: een goede vertaling waar je op kunt bouwen, waar je zelf niets meer aan hoeft te doen. Voor ons is het leveren van kwalitatief hoogwaardige vertalingen dagelijks werk. Daarom werken we ook uitsluitend met deskundige, betrokken vertalers. Als extra controle gaat een vertaling altijd even langs een strenge en nauwkeurige proeflezer. Geen vertaling verlaat ons kantoor zonder dat onze strenge projectbeheerders hun goedkeuring hebben gegeven.

Nimus translations brengt zekerheid bij het internationaal zakendoen. Je kunt er met al je vertalingen terecht. Geen taal, geen onderwerp of bestandstype is ons te machtig. Daag onze vertalers uit en vraag eens een offerte aan!

Groninger Forum

“We bouwen samen aan een veelbelovende samenwerking”

 

 

Bekijk meer referenties

Waar kun je bij Nimus op rekenen?


Een offerte op maat

We zorgen er graag voor dat je niet te veel betaalt voor je vertaling. Daarom maken we met onze innovatieve vertaalsoftware altijd eerst een zorgvuldige analyse van de brontekst, zodat we een passende offerte kunnen aanbieden. Vertalen is vooral mensenwerk, maar uitgekiende software maakt het mogelijk om – bijvoorbeeld de zinsdelen die vaker voorkomen en dus al ‘opgelost’ zijn – slechts één keer in rekening te brengen. Dat werkt niet alleen voordeliger, maar ook consistent trefzeker.

 

✔ Een internationaal team

We werken samen met een groot aantal vertalers, uit landen over de hele wereld. Dus ook voor vertaalverzoeken naar minder gangbare talen of specifieke taalvarianten staat het internationale team van Nimus translations voor je klaar. Allemaal native speakers met een passie voor communiceren in het algemeen en vertalen in het bijzonder.

✔ Standaard hoge kwaliteit

Nimus translations levert vertalingen af met standaard een hoge kwaliteit. Dat kan alleen omdat we voor elke vertaalopdracht onze bewezen, gecertificeerde werkwijze hanteren. Aan een kleine, eenvoudige vertaling werkt Nimus translations met dezelfde passie als aan een grote, complexe opdracht. In onze ogen bestaan er overigens geen ‘eenvoudige’ vertalingen: elk detail in je (vertaalde) verhaal moet kloppen!

 

Ervaren vertaalbureau

In de afgelopen jaren hebben we de meest uiteenlopende bedrijven een stukje bekender en succesvoller gemaakt dankzij professionele, heldere vertalingen. Meer weten over onze ervaring? Bekijk onze specialisaties dan eens of bekijk voor welke klanten we allemaal werken.

Nimus heeft ruime ervaring met vertalen


Specialisaties

Staat je specialisatie of tekst er niet tussen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Contact opnemen

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op! Stuur een mail naar sales@nimus.nl of bel 06-11496275.

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten.  Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!