Website vertalen: Benut de kans om 70% groei te realiseren

Uit onderzoek blijkt dat het vertalen van je website de meest effectieve manier is om je bedrijf te laten groeien. Wanneer je alle content van je website lokaliseert – voor iedereen in hun eigen taal en cultuur – ga je een groei van 70% realiseren. Want bezoekers zijn eerder geneigd tot aankoop over te gaan wanneer ze zich op een website thuis kunnen voelen in hun eigen taal.

Bij Nimus translations hebben we door de jaren heen al veel bedrijven met internationale ambities mogen helpen groeien. We zijn dan ook blij dat de overheid de toegevoegde waarde van goede gelokaliseerde vertalingen nu onderstreept. Zo kun je nu voor de helft van het geld je website professioneel laten vertalen. Er zijn namelijk dit jaar nog steeds exportvouchers beschikbaar vanuit de provincie Drenthe om export te stimuleren.
Dus wacht niet langer om je website te laten vertalen.

 

Subsidie op vertaling

De provincie Drenthe wil ondernemers stimuleren om de kansen in het buitenland te gaan verzilveren. Hiervoor hebben ze een subsidie beschikbaar gesteld voor het laten vertalen van je website. Of het vertalen van productinformatie of bedrijfsinformatie. Door een tegemoetkoming van de helft (maximaal € 5.000,- excl. btw) van de vertaalkosten moedigt de provincie Drenthe jou als ondernemer aan om je exportplannen tot uitvoering te brengen.
Als je het ons vraagt is het een gemiste kans om deze subsidie niet aan te vragen!

 

Wil jij je business ook laten groeien?

Ben je benieuwd in welke landen voor jou de beste kansen liggen? Of je bedrijf wel klaar is voor de stap om te gaan exporteren? Of hoe je de exportsubsidie kunt verzilveren? Check dan de website van Ikbendrentsondernemer.nl of neem vandaag nog contact op met onze projectmanager Jelmer op 050-5844030.

 

Contact opnemen

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op! Stuur een mail naar sales@nimus.nl of bel 06-11496275.

Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten.  Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!